за нас

Чангтуо пакетинг Technology Co., Линд. (ЦТП) е формирана во 2018 година, специјализирајќи во дизајнот, Развојот и производството на пластични пакети како пумпи на пена и шишиња. Нашата компанија се фокусираше на развојот на надворешни извори и неизлечни пумпи. Во 2019, добивме ISO9001:201. Предноста на нашите производи се заштита на животната средина. и течности од различни состави можат да се користат. 2. Заменете ги стаклените топки со ПЕ пластични вентила за да ги намалите трошоците на рециклирање. Нашата фабрика има модерна работилница од 6000 квадратни метри, а нашата годишна продажба сега надминува 3 милиони американски долари. CTPack е опремен со 12 групи напредна опрема за обликување на инјекција и целосно автоматирани линии. Нашата компанија ја презема „разумената цена, ефикасна продукција и добра попродажна служба“ како цел. Се надевам дека ќе соработуваме со повеќе муштерии, заеднички развој и взаемна корист. Поздравуваме потенцијалните купувачи да контактираат. Предноста на нашите производи се заштита на животната средина. Можеш да користиш различни компоненти на течност. 2. Заменете ги стаклените топки со ПЕ пластични вентила за да ги намалите трошоците на рециклирање. Нашата фабрика има модерна работилница од 6000 квадратни метри, а нашата годишна продажба сега надминува 3 милиони американски долари. CTPack е опремен со 12 групи напредна опрема за обликување на инјекција и целосно автоматирани линии.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Вкупната водича за избирање на совршената козметична врека

Внесување: Зошто е совршено козметички вреќи? 3.1 Патување козметички кеси 3.2 обеси козметички кеси 3.3 Случајни случаи на возот 3.4 Клуч козметички кеси 3.5 Косметички кеси 3.6 Козметички кеси поставува 4 големина: Пронаоѓање на вистинскиот димензии 5.


Се што треба да знаеш за козметичките пумпи


Зошто козметичките пумпи се неопходни за пакување


Косметички глави: Важно компонент во контенерите за пакување на пластик


Пумпа за глуши: иновативен мултфункционален уред

Една од клучните предности од пумпата на пена е неговата лесна употреба. Пумпата е дизајнирана за да биде едноставна и интуитивна, што е лесно да се користи. Пумпата обично се состои од пластична шише со механизам на врвот. Кога ќе се притисне пумпата, тој создава вакуум кој го црта течноста низ цевката и го меша со воздух за да произведе пена. Потоа пената се расфрлува низ звукот, давајќи контролиран и постојан проток од производ.


Пумпарка: Инновативно решение за ефикасна и ефикасна распуштање

Пумпата на пена е иновативна уреда која револуционализира начинот на кој ние распоредуваме течности. Тоа е вид на диспечер кој е дизајниран да произведува пена со мешање на воздух со течност. обезбедување на поефикасен и ефикасен начин да се распоредуваат производи како што се сапун, шампон и други лични производи. Во оваа статија ќе ги испитаме користите и примените на пумпата на пена.


Гледај Повеќе