Rreth nesh

Changtuo Pakikaging Technology Co., Ltd. (CTP) u ngrit në 2018, duke specializuar në projektin, zhvillimi dhe prodhimi i paketave plastike të tilla si pompa shkume dhe kapele shishe. Kompania jonë është duke u përqëndruar në zhvillimin e burimeve të jashtme dhe pompave të shkumës. Në 2019, morëm çertifikatën e sistemit me menaxhimin e cilësisë standarde ISO9001: 2015. Përparësitë e produkteve tona janë mbrojtja e mjedisit. dhe lëngje të kompozimeve të ndryshme mund të përdoren. 2. Zëvendësoi topet xhami me valleva plastike PE për të reduktuar kostot e riciklimit. Fabrika jonë ka një punishte moderne prej 6000 metra katrorësh, dhe shitjet tona vjetore tani kalojnë 3 milion dollarë amerikane. CTPack është i pajisur me 12 grupe të pajisjeve të përparuara të modelimit dhe linja të asamblesë automatike. Kompania jonë merr "çmim të arsyeshëm, koha e efektshme të prodhimit dhe shërbimi i mirë pas shitjes" si qëllim. Shpresoj të bashkëpunosh me më shumë klientë, zhvillimin e përbashkët dhe përfitim të ndërsjelltë. Ne mirëpresim blerësit e mundshëm për të kontaktuar me ne. Përparësitë e produkteve tona janë mbrojtja e mjedisit. ju mund të përdorni përbërës të ndryshme të lëngut. 2. Zëvendësoi topet xhami me valleva plastike PE për të reduktuar kostot e riciklimit. Fabrika jonë ka një punishte moderne prej 6000 metra katrorësh, dhe shitjet tona vjetore tani kalojnë 3 milion dollarë amerikane. CTPack është i pajisur me 12 grupe të pajisjeve të përparuara të modelimit dhe linja të asamblesë automatike.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Udhëheqja e fundit për të zgjedhur çantën e përsosur kozmetike

Përmbajtja Pse një çantë e përsosur kozmetik? 3.1 Qanta Kosmetike udhëtimi 3.2 Varje çanta Kosmetike 3.3 Treni në Maksimum 3.4 Qanta Kosmetike Klutch 3.5 Çanta Kozmetike 3.6 Baga Kozmetike vëni 4. Madhësia: Gjetja e madhësitë e duhura 5. Materi: Shpeshësia dhe stili

2023-09-12 Shih më shumë

Paraqitje: Në industrinë e paketimit dhe shtypjes, veçanërisht në prodhimin e konteinerit plastik, Kokat e pompave kozmetike luajnë një rol të rëndësishëm. Ky artikull synon t’ju japë njohuri të thellë për kokat e pompave kozmetike, funksionet dhe rëndësinë e tyre në industri. Çfarë janë kokat e pompave kozmetike? Kokat e pompave kozmetike janë pajisje të specializuara përdorimit për prodhime në ta

2023-08-23 Shih më shumë

Pse kokat e pompave kozmetike janë të domosdoshme për paketim?

2023-08-22 Shih më shumë

Koka e pompave kozmetike: Një pjesë thelbësore në kontejnat e paketave plastike

2023-08-21 Shih më shumë

2023-08-20 Shih më shumë

Pse kokat e pompave të fomrave janë të domosdoshme për paketimin dhe për shtypjen

2023-07-27 Shih më shumë

Pump fom: një pajisje novative shumëfunuese.

Një nga përparësitë kryesore të pompit të shkumëve është lehtësia e përdorimit. Pompa është projektuar që të jetë e thjeshtë dhe intuitive, duke e bërë të lehtë të përdorë kushdo. Pompa zakonisht përbëhet nga një shishe plastike me një mekanizm pompë sipër. Kur pompa shtypet, ai krijon një vaku që e tërheq lëngun nëpërmjet tubit dhe e përziet me ajër për të prodhuar shkumë. Pastaj shkopi shpërndahet nëpërmjet rrugës, duke siguruar një rrjedhje të kontrolluar dhe të qëndrueshme të produktit.

2023-05-26 Shih më shumë

Pump shëmbëlsira: Zgjidhja novative për shpërndarjen e efektshme dhe të efektshme

Pompa e fëmijëve është një pajisje novative që ka revolucionuar mënyrën se si shpërndajmë lëngje. Është një lloj shpërndarësi që është projektuar për të prodhuar shkumë duke përzier ajrin me lëng. sigurimi i një mënyrë më të efektshme dhe më të efektshme për të shpërndarë produkte të tilla si sapuni, shampo dhe prodhime të tjera personale. Në këtë artikull, do të shqyrtojmë përfitimet dhe zbatimet e pompit të shkumëve.

2023-05-18 Shih më shumë

Shih më shumë